Две срещи от поредицата Новите лидери“ на  ще се проведат в

...
Две срещи от поредицата Новите лидери“ на  ще се проведат в
Коментари Харесай

Габрово домакин на две дискусии за устойчиво лидерство

Две срещи от поредицата „ Новите водачи “ на  ще се проведат в Габрово на 8 февруари 2022 година Началото ще бъде обещано в 10:30 часа с онлайн младежка полемика под надпис „ Кои са устойчивите водачи? “

. Целта е младежите да обсъдят провокациите и да получат справедлива информация, която да подкрепи включването им в публичния живот. Те ще търсят настоящи образци по тематиката, които биха могли да последват.

Партньор на събитието е Технически университет – Габрово, а искащите да вземат участие могат да последват.

Втората полемика ще стартира в 12:00 часа и е ориентирана към представителите на бизнеса. Тя ще се организира присъствено в „ Музея на хумора и сатирата “ при съблюдаване на противоепидемичните ограничения. По тематиката „ Възможно ли е ново начало? “ са поканени хора от университетските среди, гражданския бранш, държавната администрация и бизнеса. Идеята е да се очертаят трендовете на идния интервал за икономическо и обществено възобновяване.

По време на събитието ще се състои премиера на книгата „ Лидери за ново начало “. Тя съдържа 28 истории за модерни водачи от целия свят. Участието е гратис, само че с предварителна регистрация на имейл или на телефон 0876 247 334.

Дискусиите са проведени с поддръжката на посолството на Франция в България. Повече за самодейността можете да научите на.

Лектори

доктор Марина Стефанова – експерт по корпоративна обществена отговорност в мултикултурна и трансгранична среда. Главен помощник в Стопански факултет на Софийския университет, съветник по стратегия „ Бизнес за резултати “ на УНИЦЕФ в България и ръководител на Българската асоциация на експертите по корпоративна обществена отговорност. Създател и шеф на мултимедийната информационно-образователна стратегия „ CSR AdviceBox “.

доктор Жюстин Томс – цифров бродяга и един от интернет пионерите в България. Университетски учител, сериен онлайн бизнесмен и създател на книги. Специализира в региона на цифровите медии и връзки, образова, предизвиква и оказва поддръжка на хората със заложби в тези области.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР